beletteringsbedrijven Gent | ASTRIA PROMO GIFTS

Beletteringsbedrijf Gent - ASTRIA PROMO GIFTS

Het assortiment van Astria Promo Gifts is erg uitgebreid. Zo kunnen wij u in een handomdraai zowel spandoeken als bevestigingsmaterialen leveren om zelf de plaatsen of door onze professionele plaatsingsdienst. Ook kan u bij ons terecht voor beachvlaggen, gevelbanieren, belettering en car-wraps. Kom gerust onze showroom bezoeken of vraag een offerte aan telefonisch of via de website. Wij bestempelen onszelf als heel flexibel, zowel voor kleine als voor grote scherp geprijsde opdrachten. 

Onze missie:
Astria is al jaren een gevestigde waarde op het gebied van corporate branding en gadget marketing. De doelstelling van Astria is organisaties te ondersteunen bij het uitdragen van de naamsbekendheid via gepersonaliseerde gadgets en promowear op beurzen, tijdens evenementen, etc.
Door flexibiliteit, originaliteit, ervaring en een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding te combineren weet Astria uw merk net zoals een ster nog lang te laten naschitteren bij uw klanten en prospects.

ASTRIA PROMO GIFTS

Vakgebieden: drukker, textiel bedrukken, visitekaartjes, beletteringen

ASTRIA PROMO GIFTS contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar ASTRIA PROMO GIFTS. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.