beletteringsbedrijven Duffel | eightyseven

Beletteringsbedrijf Duffel - eightyseven

Uw zaak laten opvallen tussen de verschillende winkels die reeds in de straat zijn gevestigd? Het is belangrijk om uw klanten wegwijs te maken in de straat om uw zaak kenbaar te maken. Dit kan via belettering van uw vitrines, met kleefletters of zandstraalfolie.

Kleefletters zijn zelfklevende letters en kunnen gemaakt worden in verschillende kleuren, groottes en lettertypes. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Ook uw logo kan op deze manier uitgeplot worden. Indien u wenst, kan ons plaatsingsteam dit aanbrengen op uw etalage. Een speciale toepassing van kleeffolie, is het plaatsen van onewayvision. Deze optie biedt de mogelijkheid een print op de buitenzijde te voorzien, dit met toch een doorkijk aan de binnenzijde.

Zandstraalfolie is een zelfklevende pvc-folie die aangebracht wordt op glas. Het eindresultaat ziet eruit als gezandstraald glas maar het kost slechts een fractie daarvan. De zandstraalfolie is kleur- en vormvast gedurende vele jaren. Bovendien is het heel gemakkelijk onderhoudbaar en verwijderbaar indien nodig. Zandstraalfolie biedt tal van creatieve mogelijkheden voor logo's, afbeeldingen en motieven.

 

eightyseven contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar eightyseven. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.